Direct contact? 0184 - 60 13 48

Revisie van startmotor & dynamo

Het reviseren van startmotoren en dynamo’s behoort reeds sinds de jaren 60 tot onze werkzaamheden. Componenten worden uit elkaar genomen en de diverse onderdelen worden beoordeeld. Omdat er praktisch altijd delen zijn die hergebruikt kunnen worden is revisie vaak gunstiger geprijsd dan het aankopen van een nieuw component. Naast dat het financieel dus aantrekkelijk is om iets bij ons te laten reviseren zit er ook een maatschappelijk oogpunt aan. Je hergebruikt tenslotte delen dus je verbruikt minder grondstoffen. Beter voor de aardbol dus.
 

Gereviseerde startmotoren en dynamo's zijn zo goed als nieuw

Onze gereviseerde startmotoren en dynamo’s kunnen zich qua kwaliteit meten met nieuwe delen. Dit vinden wij ook een voorwaarde, we zien alles wat onze werkplaats verlaat als een visitekaartje dus we geven enkel producten mee waar we zelf achter staan. Het kan voorkomen dat revisie duurder wordt dan het aankopen van een nieuw component. Wij houden dit uiteraard in de gaten en adviseren waar nodig. Er is vrijwel altijd een oplossing.
 

Grote voorraad ruildelen, ook in zwaarder segment

Omdat wij een maritieme inslag hebben zijn juist de startmotoren en dynamo’s in het zwaardere segment en in de dubbelpolige, geïsoleerde of massavrije hoek bij ons aan het juiste adres. We hebben hier een actieve en grote voorraad ruildelen van. U kunt onze startmotoren en dynamo’s verder tegenkomen in de industrie, bij de rijksoverheid, de agrarische sector, transport branche en de automotive sector.
 

Startmotoren en dynamo's voor oldtimers

Startmotoren en dynamo’s voor oldtimertoepassing kunnen wij vaak voor u repareren. Per e-mail of per telefoon hier vooraf prijs voor opgeven is lastig, omdat dit vaak ongebruikelijke componenten zijn. Na overleg ermee langskomen is dan wenselijk, zodat we u gericht kunnen helpen. Startmotoren en dynamo’s die werken op 6v kunnen wij helaas niet meer voor u repareren.
 

Service van het hoogste niveau

We vinden service belangrijk en dit gaat wat ons betreft verder dan een reparatie of een levering. Voor advies staan we u graag te woord.
Voor de zakelijke markt hebben wij een eigen bezorg dienst. Het ophalen en terugbrengen van reparatie is dus geen probleem.
 

Meer informatie?

Langskomen met een (gedemonteerde) kapotte startmotor en/of dynamo kan zonder afspraak. Wilt u meer weten? Neem contact op >

Merken startmotoren en dynamo’s welke wij repareren en/of leveren:

Bosch, BUTEC, CAV, Delco Remy, Delphi, Ducellier, Femsa, Hitachi, Iskra, Leece Neville, Lucas, Magneti Marelli, Mitsubishi, Monark, Motocraft, Motorola, NIKKO, Nippon Denso, Pal (Magnetron), Paris Rhone, Prestolite, Sawafuji, Valeo enzovoorts.

Een startmotor of dynamo repareren zonder afspraak


Kom gerust eens langs!