Direct contact? 0184 - 60 13 48

Over C. Renes B.V.

We zijn een nuchter en technisch bedrijf dat zich interesseert voor een probleem of vraag. Hierin zoeken we de beste oplossing. Of het nu gaat om het geven van advies of het uitvoeren van een revisie: we denken graag mee.

Revisie is een mooi principe en al zo oud als de weg naar Rome. Wij doen het in ieder geval al sinds eind jaren 50. In het kort komt het erop neer dat we bekijken wat we kunnen hergebruiken van het te reviseren component. Dit is niet alleen goed voor onze aardbol, je verbruikt tenslotte minder grondstoffen, maar dit is ook gunstig voor de portemonnee. In praktisch alle gevallen is revisie namelijk beter geprijsd. Reviseren loont dus. Uiteraard doen we dit zodanig dat we wel de kwaliteit leveren waar we zelf achter staan. Door ons gereviseerde componenten vinden we namelijk een visitekaartje.

Je kunt bij ons terecht voor het:

Bedrijfshistorie

Grondlegger Cees Renes (sr) begon in de jaren 50 met het repareren van brandstofpompen in Groot-Ammers onder de naam Regro. Later besloot hij om dit uit te gaan breiden. Naast revisie van brandstofpompen en verstuivers begon hij ook met het repareren van startmotoren en dynamo’s. Meer werk, dus er werd verhuisd. In 1960 is in Nieuwpoort Dieselservice C. Renes BV opgericht. Koos Renes, de tweede generatie, bouwde het bedrijf samen zijn vrouw Jacky Renes-Ooms en met enthousiaste medewerkers verder uit. De derde generatie staat inmiddels naast hem en zet het bedrijf voort.
 

Werkwijze

Het vooraf opgeven van een prijs voor revisie is mogelijk, maar dit is in veel gevallen wel een indicatie of een vanafprijs. Dit is dus niet bindend. Zeker voor oudere componenten is het moeilijk om dit per e-mail of telefoon te bepalen. Tot op heden kunnen ook wij helaas niet op afstand zien wat er kapot is. Er in overleg mee langs komen is dan wenselijk om je gericht van dienst te kunnen zijn.

Mocht revisie geen optie meer zijn - dit gebeurt helaas ook wel eens - dan gaan we in overleg op zoek naar een alternatief.

Handig om te weten is dat de prijzen die we je telefonisch of per mail hanteren altijd excl. BTW zijn. Dit omdat we grotendeels de zakelijke markt bedienen.
 

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?
 

neem contact op

 

BOSCH
DELPHI
DENSO
SIEMENS
STANADYNE
ZEXEL