Direct contact? 0184 - 60 13 48

Revisie van brandstofpomp & verstuiver:

De grondslag van C. Renes BV is het repareren van brandstofpompen en verstuivers geweest. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en kennis als het gaat om de revisie van brandstofpompen en verstuivers. Naast de laatste dieseltechnieken, zoals piëzo, common rail en pompverstuivers, zijn ook lijn brandstofpompen van 1 cilinder tot 12 cilinder en roterende/verdeler brandstofpompen bij ons in goede handen. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de maritieme- en industriële toepassing, gevolgd door landbouwmechanisatie, transport- en trucksector en de automotive industrie.
 

Onze werkwijze:

Brandstofpompen en verstuivers worden uit elkaar genomen en de verschillende onderdelen worden beoordeeld en waar nodig vervangen. Dit doen we bij voorkeur met originele onderdelen of op klant specifieke wens. Na de- en montage volgens de juiste werkwijze worden alle componenten getest en waar nodig afgesteld. Afstellen gaat eveneens op de door de fabrikant verstrekte testgegevens of soms op wens van de klant. Dit gaat dan in overleg. Voor common rail- en pompverstuivers waar IMA codes of correctiecodes voor gegenereerd dienen te worden beschikken we over de juiste testapparatuur. Onze verschillende testbanken zijn van de merken Bosch, Hartridge en Carbon Zapp en deze worden jaarlijks gekalibreerd en geijkt.

Dagelijks repareren en testen wij:
 

  • Lijn brandstofpompen van 1 cilinder tot 12 cilinder
  • Roterende/verdeler brandstofpompen
  • Common rail brandstofpompen
  • Common rail/piëzo verstuivers
  • Pompverstuivers van Bosch en Delphi
  • Conventionele verstuivers


Het juiste advies:

We kunnen veel, maar hebben niet alle disciplines in huis. De markt voor een component is soms dermate klein of specifiek dat het niet lonend is om dure testapparatuur aan te schaffen die bijvoorbeeld een collega Bosch-dienst heeft staan. In overleg verwijzen we u door of sturen wij uw onderdelen naar deze collega Bosch-dienst om u toch te kunnen helpen.
 

Reparatie van oude en/of zeldzame brandstofpompen: 

Ook brandstofpompen voor oudere en/of zeldzamere toepassingen zijn praktisch altijd te repareren. Denk bijvoorbeeld aan benzine lijnbrandstofpompen van Bosch. Dit is geen dagelijkse kost, maar behoort wel tot onze werkzaamheden. 
 

Regulateur ombouw naar electronische GAC regeling:

U kunt bij ons terecht voor het ombouwen van een mechanisch geregelde brandstofpomp naar electrnisch middels de regelaars van GAC. 


Op het gebied van dieseltechniek vertegenwoordigen we de merken: Robert Bosch, Stanadyne en Delphi.


Meer informatie?

Langskomen met een (gedemonteerde) brandstofpomp en/of verstuiver(s) kan zonder afspraak. Wilt u meer informatie? Neem contact op >

Reparatie van brandstofpomp of verstuiver
zonder afspraak


Kom gerust eens langs!